Lamper til showrom - Greater than A!

13. apr 2023

Aksel Lund Svindal, Marius Eckmann, Terje Strømø og Panorama Design ønsket å etablere et nytt, norsk klesmerke for å bevise at attraktive og funksjonelle klær kan bli mer miljøvennlig! For en fin idé - tenkte vi da vi ble spurt om å hjelpe til med å belyse det nye showrommet som skulle stå klart til da den aller første kleskolleksjonen ble lansert.

Og resultatet ble ganske så bra...

 

For å belyse klær og øvrig generell belysning har vi brukt spotter på tilpassede skinner fra Flos og Lighthouse. Her kan man bygge på med spotter etterhvert om behovet for mer lys endrer seg.

I senter av rommet, over møtebordet er det plassert Aim Pendler med Led. Aim Pendel er en lekker pendel med hele 9 meter ledning som en kan være kreativ med. Den har innfelte led dioder som også kan dimmes trinnløst, og en vil da få en lampe som oppfyller alle belysningsbehov. Lampen er fleksibel og kan justeres opptil 3 meter i høyden, samt en kan enkelt stille inn lysretningen. Fin å bruke i kontorlandskap, over et spisebord, i et mørkt hjørne eller i en trappegang. Finnes i flere utførelser og farger.

 

Aim Pendel

 

Pendlene kan henges i grupper, i forskjellig høyder, eller enkeltvis som på bildet over her. Du kan også velge en variant med 9 meter ledning og støpsel for enkelt å plugge rett inn i stikkontakt. En fin og funksjonell lampe som helt klart er et resultat av god design.

 

 

I tillegg ble det brukt en artig liten lampe som står og lyser så fint på gulvet. May Day er en smart og kreativ lampe som kan brukes på flere måter. Med innebygget krok kan den enkelt henges opp i taket, på en stang, settes på et bord eller la stå på gulvet. Den lange ledningen på nesten 5 meter kan surres rundt to hanker øverst på lampen - smart og gjennomtenkt. Lampen vil gi et generelt lys uten å blende, men vil også gi lys ned i bordflaten om den skulle henge over et spisebord. Finnes i sort og i oransje.

May Day

 

Showrommet til Aksel med klesmerket "Greater than A" finner du i Oslo .

Har du et spesielt prosjekt du trenger hjelp med så er vi klare for å hjelpe deg med det. Ta kontakt med oss på post@fintlys.no