Om oss

Lightup.no er en norsk nettbutikk med mål om å kunne levere alt du behøver av belysning til din bolig og hytte. Vi har vært på nett siden 2010, og har en solid plass i markedet.

Med faglig bakgrunn innen elektro og salg, er vi tilgjengelig for å hjelpe deg gjennom handelen. Vi har som mål, å ha et bredt utvalg til riktig pris, med superrask levering! Team Lightup, består av tre ansatte, stasjonert på Ålgård i Rogaland. 

  

Sortimentet oppdateres kontinuerlig, slik at du til alle tider kan finne belysning som faller i smak, og som passer hjemme hos deg. 
Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss, dersom du allikevel skulle oppleve at noe mangler, eller du ønsker tips og råd. 

Vi jobber kontinuerlig med å finne attraktive produkter til konkurransedyktige priser. Om det er noe du ikke skulle finne i vårt sortiment, så kan du besøke våre anerkjente leverandører og komme med en forespørsel. 


Vi tilbyr: 

✔ Klarna faktura på dine ordre, slik at du kan betale i fred og ro etter varene er mottatt og inspisert. 

✔ Vi gir deg alltid rimelig frakt på alle ordre. 

✔ Vi tilbyr betaling via Vipps, kort eller faktura hvor du kan betale ditt kjøp inntil 14 dager etter varene er sendt. Det garanterer deg et trygt og sikkert kjøp! 


2010. Grunnlagt av Martin Erlandsen
2016. Gasellebedrift
2016. Årets butikk innen interiør - Stemt frem av Prisjakt-brukere
2018. Gasellebedrift
2018. Åpnet nettbutikk i Sverige
2019. Åpnet opp for B2B-handel i Norge (ta kontakt for mer info)

Ta kontakt

Skulle du ikke komme gjennom via telefon, vennligst legg igjen ditt telefonnummer, slik at vi kan ringe deg opp igjen så fort vi er ledige.

Her finner du oss
Postadresse: 

Lightup As - Nettbutikk med belysning
Kvednaveien 8, 4331 Ålgård
Org.nummer: NO 997 962 214 MVA
Epost: post@lightup.no
Tlf: 67210810

Lageradresse:
Lightup As
Havnevegen 70, 3739 Skien
Her kan du om ønskelig hente varer du har bestilt i nettbutikken, gi oss beskjed om det skal hentes!
   


Ris og ros
Hjelp oss å bli enda bedre ved å dele din erfaring med oss. Har du noen ønsker vedrørende hva vi kan forbedre oss på, send oss gjerne en mail. Du som kunde, får alltid muligheten til å vurdere oss via Trustpilot, hvor kundene ser ut til å være svært tilfreds med vår gode service!