&Tradition - Ny leverandør

31. mar 2023

 

 

&Tradition er en leverandør vi har gledet oss veldig til å vise dere. Firmaet er dansk, ble etablert i 2010, og har både lamper, møbler og interiør i sitt sortiment.

 

&Tradition er nok mest kjent for å produsere de store kjente klassikerene fra Verner Panton og Arne Jacobsen, men de har også knyttet til seg nye og innovative designere som Sofie Refer, Jamie Hayon, Norm Architects, Samuel Wilkinson med flere. Produktene stammer helt fra 30-tallet og opp til dagens nyeste design.

Tripod gulvlampe

Visjonen til &Tradition er å ha fokus på den nordiske tradisjonen med å kombinere godt håndtverk med kunst, funksjon med form, og meningsfull bruk av materialer. Med respekt for naturen og design som er ment for å vare. De vil prøve å tenke nytt i forhold til måten man bruker materialene på og ikke minst produksjonsmetoden. Tradisjon og innovasjon.

Her på Lightup.no har vi som mål å tilby lamper som kombinerer form og funksjon med god belysning. Det er lampene fra &Tradition et veldig godt eksempel på. Godt lys og god design. Det liker vi!