Dette hjemmet inspirerer oss ♡

31. mar 2023

Har du hørt om Instagramkontoen niblu.home? Hvis ikke så anbefaler vi deg å titte innom, her er det vanskelig å ikke la seg inspirere!

Bak niblu.home står Blue og Nickolay. Paret har akkurat flyttet inn i en ny leilighet på Grünerløkka i Oslo. Begge to har en forkjærlighet for nyanseforskjeller, og de har innredet leiligheten med en herlig kombinasjonen av design og DIY.

Alle bildene i denne artikkelen er hentet fra niblu.home sin Instagramkonto. De har ikke bare talent for interiør, de har også en helt egen evne til å fange stemning gjennom kameralinsen.

Svak for den nordiske, skandinaviske stilen.

- Jeg finner masse inspirasjon fra Instagram, fra folk jeg følger. Før jeg bestemmer meg for hva jeg skal gå for med tanke på interiør og belysning, hører jeg alltid med samboeren min, sier Blue. -Vi er begge over gjennomsnittet interessert i interiør. Vi er veldig glad i den nordiske, skandinaviske stilen, og finner også masse inspirasjon i danske influencere.

 

 

Hjemme hos Blue og Nickolay henger den ikoniske Nelson Apple Bubble Pendant fra HAY i taket over sofabordet. Lightup er en av få leverandører i Norge som fører denne lampen. Lampen gir et fantastisk lys og kan dimmes opp og ned ettersom hvor mye lys man trenger.

- Nickolay og jeg er veldig fan av bordlamper, pendellamper og gulvlamper. Vi har aldri vært noen store fan av spotter da vi synes at disse gir et litt for skarpt inntrykk. Bordlamper, gulvlamper og pendellamper gir koselig stemning i et hjem. Når jeg plasserer lampene i hjemmet vårt tenker jeg alltid på hvor det ikke er lys, og jeg plasserer veldig sjeldent lamper på ett og samme sted siden jeg liker å fordele lyset over alt i vårt hjem. Det eneste stedet her hjemme hvor det er lamper på en og samme side i et rom, er på soverommet. Bortsett fra det er lampene godt fordelt rundt om i leiligheten. Dette skaper koselig stemning, samtidig som lampene er funksjonelle, sier Blue.

 

 

Blue og Nickolay har flere vakre lamper i leiligheten sin, og her har de belyst spisestuen med Flos IC Lights takpendel. I hjørnet har de den nydelige Kizu Table Lamp fra New Works.

 

 

 

HAY Matin bordlampe har et moderne, men poetisk design, med en konstruksjon som kombinerer visuell delikatesse med fysisk robusthet. Her vakkert fanget gjennom linsen til niblu.home

 

 

niblu.home ble nominert for årets stue hos Gullfjæren for den fantastisk fine stuen sin. Her ser du både Arum Gulvlampe fra Ferm Living og HAY Matin Bordlampe, for ikke å glemme mopsen Georg som ligger lett henslengt i sofaen 🐶

 

 

Flowerpot VP9 Ledlampe fra &Tradition gjør seg utmerket i gangen til niblu.home. Lampen er bærbar og kan brukes både inne og ute.

 

 

 

Pond Mirror fra Ferm Living er inspirert av bevegelsene av frittflytende vann. niblu.home har plassert det over sofaen. Speilet kan henges opp på flere forskjellige måter slik at du finner den perfekte plasseringen til rommet og dine behov.

- Et tips til hvordan man innreder med belysning er å se på hvordan man har innredet et hjørne eller en plass der man tenker å ha en lampe, sier Blue. Er det mye tekstur fra før, tenker jeg at man kan velge en lampe som har glattere overflate. Er det rette linjer og glatte overflater, kan det være morsomt å gå for en lampe som har litt mønster/tekstur i seg, som et lite avbrekk fra alt det glatte. Ellers må man egentlig bare prøve seg frem, det er i hvert fall det jeg ofte gjør. Det viktigste er at man får en god følelse etter å ha innredet hjemmet sitt med både interiør og lamper.

Og spør du oss i Lightup er Blue og Nickolay veldig gode til å skape fantastisk stemning i hjemmet sitt 🤍