FLOS Outdoor - Arkitektonisk utendørsbelysning av ypperste kvalitet

11. apr 2023

Flos Outdoor utendørsbelysning er laget for å belyse åpne rom gjennom et nytt språk.

FLOS IC Outdoor

Utendørs-samlingen har som mål å finne balanse ved å gjemme seg i det naturlige landskapet med diskrete objekter, og ved å snakke med arkitekturen gjennom et design som har en unik identitet.

Flos Outdoor er Flos Group-enheten som spesialiserer seg i produksjon av banebrytende designprodukter for utendørsbelysning. Denne divisjonen hadde hovedkontor i Bernareggio i Monza e della Brianza, og ble opprettet i 2017 for å jobbe sammen med sektorene «Dekorativ», «Arkitektonisk» og «Skreddersydd» i Flos, med en katalog fullspekket med belysningsløsninger for friluftsområder.

I tråd med merkevarens filosofi er kolleksjonen designet av verdensberømte kreatører, med fokus på samspillet mellom lyssetting, arkitektur og en naturlig setting.

Renhet og poesi i samspill med de mest avanserte teknologiene innen utendørsbelysning og vanntett konstruksjon, gjør Flos Outdoor til en spennende samling som også er visuelt behagelig, trygg og av ypperste kvalitet.

 

FLOS Bellhop

FLOS Bellhop Outdoor

Bellhop lampen fra FLOS ble opprinnelig designet som en bordlampe for London Design Museum, men lampeserien har nå funnet veien ut og blitt en del av utendørsserien til FLOS.

FLOS Bellhop Utebelysning

Bellhop er en enkel og funksjonell serie utendørslamper som beriker landskap og arkitektur. Bellhop utendørslampe kommer som vegglampe og pullert. Den slitesterke utelampen er laget av ekstrudert støpt aluminium eller rustfritt stål, for å motstå belastende utemiljøer. Lampene har integrert LED-belysning som gir et mykt og diffust lys.

 

FLOS Bellhop Pullert

Lampene er designet av Edward Barber & Jay Osgerby.

 

FLOS Mile Wall 2 Washer

 

FLOS Mile Wall Washer

Mile utendørs vegglampe kommer i mange varianter og størrelser. Du kan velge om du ønsker at lampen skal lyse kun opp eller ned eller begge veier.

 

FLOS Mile Washer up and down

Formålet med Mile-prosjektet er å redusere størrelsen på objektet mens du oppnår best mulig optisk ytelse. Dette arbeidet betrakter flere aspekter: minimering, høy ytelse og den perseptuelle kvaliteten til et "perfekt objekt", der alle utendørsflater er i samme plan.

 

FLOS Ipnos Outdoor

Ipnos er en utendørs gulvlampe som gir spredt belysning for utendørs bruk. Gulvlampen er designet av det dynamiske teamet bestående av Rossi og Bianchi.

 

FLOS Ipnos Outdoor

Ipnos gulvlampe kombinerer illusjon med funksjon - med et resultat som blir intet mindre enn magisk.

IC Outdoor

Den høyt elskede IC familien har nå blitt tatt med utendørs, som både gulvlampe og vegglampe. Endelig en utendørs lampe med diffust lys for utvendig bruk.

 

FLOS IC C1 Outdoor

 

Lampens strukturelle deler er kjemisk behandlet for beskyttelse mot atmosfæriske elementer.

FLOS IC C1 Outdoor

Lampene kommer i flere forskjellige farger og materialer.

FLOS IC Utendørs vegglampe

 

Lightup er en av norges ledende leverandører av FLOS-belysning og vi samarbeider tett med Flos Norge for å kunne tilby våre kunder best utvalg og rask levering.