Glossy fra DFTP vinner prestisjetunge Red Dot Design Awards

28. mar 2023

Den populære Glossy lampen fra DFTP, designet av Maria Berntsen har vunnet en Red Dot Design Award 2021. Prisen blir gitt for fremragende design og kvalitet. Bare produkter, prosjekter og konsepter som skiller seg ut med sitt eksepsjonelle design tildeles dette ettertraktede kvalitetsstemplet av en internasjonal jury.

 

Nordlux Glossy

 

Opprinnelig skulle Glossy være en mindre, bærbar lampe, men har etterhvert utviklet seg gjennom den kreative designprosessen til å bli en eksklusiv bordlampe utført i en materialblanding av marmor, opalhvitt glass og elegante messingdetaljer. Kombinasjonen av materialer passer perfekt, men skaper samtidig interessante kontraster. Den nesten suspenderte glasskjermen står i elegant kontrastert til den tunge marmorbunnen, begge vakkert sammenflettet av de børstede messingdetaljene.

Et behagelig, mykt lys skinner gjennom den lette skyggen - og den skinnende overflaten opprettholder sin spesielle glød, selv når lyset er slått av.

 


”Glossy er min favorittlampe. Jeg føler at lampen balanserer form og blanding av materialer på en vellykket måte. Hele lampens konstruksjon og uttrykk er enkel og tidløs. Det gjør meg stolt og utrolig glad at designet har blitt anerkjent med en Red Dot Award ”, sier designer Maria Berntsen.

 

Nordlux Glossy Bordlampe

Glossy er en vakker bordlampe som løfter ethvert rom og skaper et spennende uttrykk og lun stemning. Den gir god generell belysning til et rom. 

Nordlux Glossy Bordlampe

En utrolig dekorativ og tidløs bordlampe, designbelysning på sitt beste.

 

Nordlux Glossy Table Lamp