Hjemme hos Pia Tjelta!

31. mar 2023

Har du sett det lekre hjemmet til Pia Tjelta?

Nyoppusset, luksuriøst og delikat er stikkordene for dette flotte hjemmet. Og ikke minst et fint utvalg av designlamper, som vi har levert.

Pia har som mange andre tatt kontakt med oss for å få litt hjelp og rådgivning til hjemmet sitt. Det kan være lurt om du selv er i oppussingsfasen, eller rett og slett bare trenger litt gode råd med å få til riktig belysning. Både plassering og valg av lamper er essensielt for innemiljøet i boligen din, og vi er så klart behjelpelig med det.

Skulle du lure på noe så er vi bare en mail unna...

 

Foto: Yvonne Wilhelmsen Styling: Tone Kroken

 

I stuen sin så har Pia valgt en flott designlampe: Multi-Lite som hun har hengt over spisebordet sitt. Multi-Lite ble designet i 1972 av Louis Weisdorf, men det er først nå at lampen virkelig har gjort et comeback. Ikke så rart, den er jo rett og slett lekker! Lampen er utformet som en sfære med to sylindriske skjermer, omgitt av to kvartskjermer som kan roteres. Dermed kan du leke med lyset! Du kan styre lyset opp, ned eller ha det asymmetrisk. Den egner seg derfor fint over et spisebord da en kan styre lyset etter behov og ønsket stemning.

På veggen over daybeden har Pia valgt Club Dobbel vegglampe med lang arm. Begge lampene kan beveges og de egner seg derfor godt som leselys. Her kan det fint sitte to stk med hver sin leselampe og lese samtidig. Lyskilden sitter godt inni en lukket skjerm så ingen vil føle seg blendet av lyset når de oppholder seg andre steder i rommet. Lampen er både tøff og funksjonell og den finnes i flere varianter.

 

 

Foto: Yvonne Wilhelmsen Styling: Tone Kroken

IC Lights Gulvlampe er også en forholdsvis ny lampe som ble designet av Michael Anastassiades i 2014. IC Lights er en lampe som utfordrer balansesansen vår, elegant utformet med et munnblåst glass som balanserer på en stamme i messing. Den gir et generelt lys der den står og er fin å bruke der en har behov for litt ekstra lys, eller om en har behov for litt leselys ved sofaen. Den kan også dimmes og finnes i flere utgaver. Du finner hele serien her.

 

 

I loftstuen sin har Pia en ganske så unik gulvlampe fra italienske TaTo. Luna Terra gulvlampe ble designet av Gio Ponti i 1957, og er 100% Italiensk, produsert av dyktige og erfarne håndtverkere i Italia. 

 

Foto: produsenten

Orsola Bordlampe med frynser og ekte Carerra marmor er virkelig et flott blikkfang på speilbordet. 

På soverommet ved den plassbygde sengen har Pia valgt en flott sengelampe i messing og med opalhvitt glass. Helt i tråd med de andre lampene i boligen. Mobil Vegglampe gir et mykt generelt lys uten å blende og den kan dessuten dimmes så en kan få et behagelig stemningslys når en ikke har behov for å lese. Lampen finnes i flere utgaver og du finner dem her...

 

 

 

Ute i hagen har vi hengt opp to fine utelamper som lager en hyggelig stemning enten de henger slik som dette eller under et terrassetak.

Dette er noe en kan la seg inspirere av nå når vi går mot lysere og varmere dager. Så snart sola stikker frem og varmer opp uteområdet vårt, så flytter vi ut på terassene og innreder ute som inne. Lamper hører med til det også og utvalget er større enn noen gang. Disse lampene tåler utemiljøet og er lette å plassere uten for mye montering.