House Doctor- din personlige huslege!

31. mar 2023

Det hele startet i en liten brukskunstforretning i Danmark, drevet av tre kreative søsken Rikke, Gitte og Klaus. Etter noen års drift med stor suksess bestemte trioen seg for å utvide sitt sortiment med nye produkter de ville utvikle og hente inn selv.

Og vips ble House Doctor skapt i 2001. I dag - 22 år etter- er bedriften fremdeles familiedrevet men har utviklet seg til å bli en stor bedrift som forsyner forhandlere rundt om i hele verden med sine populære produkter. De tre søsknene har i dag med seg over 100 ansatte på sitt hovedkontor i Ikast, Midtjylland i Danmark. Sortimentet har utvidet seg til å omfatte brukskunst, møbler, belysning, kjøkkenprodukter,oppbevaring, tekstiler og mye mer.

Vi på Lightup.no har, som mange andre, vært store fan av House Doctor i flere år. Det skyldes nok at House Doctor har noe unikt og spesielt ved produktene sine, noe kundene våre tydeligvis er helt enig i.

Club vegglampe

Club Vegglampe

Club vegglampe finnes med enkeltarm og med dobbeltarm. Denne lampen egner seg veldig godt som leselampe ved sengen eller ved sofaen, da den har en lang og bevegelig arm. Den har også en bevegelig skjerm med en stor åpning som gir god lysspredning. Ikke bare er lampen tøff å se på, men den er også en funksjonell og fleksibel leselampe. 

Molecular Taklampe med justerbare armer er også en favoritt. En lampe med attitude som kan fint henge over spisebordet eller under et høyt tak. Bruk den med globepærer og du får stemningslys på kjøpet. 

House doctor lamper

Se hele belysnings kolleksjonen til House doctor her!