IC Lights: En studie i balanse

31. mar 2023

Designeren bak IC Lights, den Londonbaserte designeren Michael Anastassiades, fant inspirasjon til lampene da han så en youtube-video av en kontaktsjonglør som snurret kuler som han flyttet rundt på armene og på kanten av fingrene. Anastassiades ble helt hypnotisert av sjonglørens dyktighet, og ønsket å fange øyeblikket. Dette ble utgangspunktet for serien av IC lamper fra Flos.

CW-1 sort

C-W1 sort

 

S1 Messing

 

Lampene er tilgjengelig i forskjellige gulv-, bord-, tak-, og veggmonterte versjoner, noe som resulterer i totalt 27 alternativer i stil og finish. Lampene gjenspeiler Anastassiades kjærlighet til industriell enkelhet.

 

 

IC-lampene er elegant utformet, gir godt med generelt lys til rommet og er flotte å dimme så man til enhver tid oppnår den lysstyrken man ha behov for. Det munnblåste glasset mykner lyset selv på full styrke, og de kan dimmes for stemningslys. Lampene blir flotte smykker i rommet.

Alle bord og gulvlamper kommer med dimmer på ledningen, så du kan dimme til ønsket styrke. Dette gjør at lampene passer fint i alle rom. De er flotte nattbordslamper da de gir både leselys og stemningslys ettersom du regulerer lyset med dimmeren. Lampene er også fine i dype vinduskarmer og i stuen.

Gulvlampene er lette og plassere, de står fint ved siden av gostolen eller sofaen som leselys. Men de står også fint alene i ett hjørne eller langs en vegg, dekorative og vakre i sin helhet. Du regulerer selv lysstyrken med gulvdimmeren. Vi har både halogen og Led pærer til alle Flos lampene. Vi anbefaler å kjøpe pærer hos oss når du kjøper lampene da hullet i glasset er smalt og det kan være litt vanskelig å finne ledpærer med høy watt som er smale. Flos har spesiallaget Led pærer til sine lamper, disse får man kjøpt hos alle forhandlere av FLOS. Vi har de alltid på lager.
IC OUTDOOR
Visste du at du IC serien også har blitt lansert som utendørs lamper?
Nå kan du montere de vakre IC lampene på terassen eller foran inngangspartiet ditt. Vi ønsker oss i hvertfall en IC utendørslampe som kan ønske oss velkommen når vi kommer hjem !
IC Outdoor
IC Outdoor
IC Outdoor
FLOS OUTDOOR