Vi er klare for jul- er du?

13. apr 2023

November allerede og vi kan så smått begynne juleforberedelsene! Her på fintlys er lageret vårt nå fylt opp med de lekreste julestjerner og lysestaker som gir stuen din det lille ekstra. Det er jo så koselig å fylle de mørke vinduene våre med julelys i alle slags farger og fasonger.

 

Watt & Weke har for eksempel de skjønneste papirstjernene vi har sett på lenge. Noen helt enkle med delikate mønstre og gullskimmer, noen med intrikate papirmønstre som nærmest ligner på smale fjær. Helt nydelig! De leveres med oppheng og lang ledning.

Du finner dem her

 

Vi har også et godt utvalg av både tradisjonelle adventtstaker og de litt mer unike. Adventstakene i år er dog litt mer moderne og stilrene, og passer godt inn i den moderne tiden vi lever i. Også her sniker messingtrenden seg inn, likeså de runde formene. Denne staken passer like godt inn i den tradisjonelle julen som i det mer moderne og stramme miljøet.

 

 

Julestjerne i nydelig rosa papir og detaljer i gull. Denne går faktisk på batteri (med timer) så den kan plasseres overalt. Den kan du også ha stående i en hylle da den er ca 5 cm dyp.

 

Merryville juledekorasjon med lys og julestemning. Se den søte lille julebilen her da dere! Den går på batteri og har innebygget timer slik at du kan plassere den overalt. Sett den på et juledekket bord og du får garantert julestemning.