Når en lampe ikke bare er en lampe

11. apr 2023

I vårt moderne samfunn kreves det mer og mer av våre tekniske hjelpemidler. Vi har datastyrte biler, vi har trådlys styring på lyset vårt hjemme, og vi har omtrent hele verden i lomma - via mobilen vår. Alt skal være "smart" og alt skal være lettvint og tilgjengelig. Vel - vi følger etter her i lampeverden og kan tilby et variert utvalg av multifunksjonelle lamper! Ja- en lampe er ikke bare en lampe lenger, og her viser vi deg hva som finnes.

Savoy bordlampe er ikke bare fin å se på, den har faktisk et USB-uttak skjult bak på lampefoten. Her kan du altså lade telefonen eller nettbrettet ditt på en diskret måte, og lett tilgjengelig. Lampen finnes også som vegglampe med en separat lesearm på. Veldig smart og samtidig funksjonelt. Savoy finnes både i messing, men også i sølv, og de og flere lamper med USB her.

 

Extravaganza

Nydelig lampeserien med retro utseende. Her er det sjimpansen som er i hovedrollen. Kommer som både bordlampe og taklampe.

 

Astoria er en lampe som har vært svært populær blant våre kunder, og også for oss her på fintlys. Vi elsker den! Ikke så rart, den er jo ikke bare lekker å se på men den har også tre små hyller som kan beveges. Her kan du ha en plante, nøkler eller kaffekoppen og ikke minst er den utrolig dekorativ samtidig som den gir godt med lys som ikke blender. Den finnes i flere farger, og du finner dem her...

 

Bibliotheque Nationale gulvlampe fra Flos er designet av Philippe Starck i 2013. Det er en elegant og stilsikker gulvampe hvor en kan ha mye lys i uten å bli blendet, da lyskilden ligger godt skjult inni en kuppel. Perfekt lampe ved siden av godstolen, hyllene til å ha bøker eller kaffekoffen på er bevegelige. I tillegg finner du en smart USB-tilkobling på foten av lampen. Den er også dimbar for stemningslys når man ønsker det. Se de her.

 

Så har vi Multi vegglampe. Den er en lampe,- hylle- og mobillader i ett. Selve lampeholderen kan plasseres på høyre eller venstre side, slik at du kan tilpasse den etter behov. Den passser perfekt som nattbord da det er plass til både bok og mobil på denne. USB tilkoblingen er lett tilgjengelig og du kan også dimme lampen din. Du kan bruke en matt, hvit globepære på den også om du ønsker et godt leselys. Ikke minst kan den være fin å bruke i gangen din, så har du en plass å legge fra deg nøklene på, og en fast plass å lade telefonen på før du går ut av døra om morgenen. Smart- ikke sant?

Du finner den her...

 

 

Kubik har også vært en populær lampe blant våre kunder. Den fungerer fint som et nattbord ved sengen, og den har innebygget led lys under den smarte hyllen. Den kan dimmes og du har også her en USB-tilkobling. Vi har den også i sort og du finner dem her...

roomi vegglampe

 

Roomi-vegglampen er både funksjonelt lys, et rom og en praktisk hylle som kan lagre dine viktigste nødvendigheter. Lampehodet kan enkelt justeres for retningsbestemt lys, og du kan lade smarttelefonen eller en annen enhet med den innebygde USB-porten plassert under hyllen. Perfekt ved siden av sengen eller i gangen til å holde orden på telefon og nøkler.

 

 

Til sist har vi lyst til å vise frem Fold. Fold er egentlig en utelampe, men den kan fint brukes inne også. Det som er så fint med denne lampen er at det følger med forskjellige mønsterkort for å regulere lysstrålene. Her kan du virkelig leke med lyset og forvandle en ellers kjedelig vegg til et spennende blikkfang i rommet. Perfekt for deg som har en lang og nøytral vegg i trappeoppgangen kanskje? Eller hos deg som har det høyt under taket og ikke helt vet hvordan du kan tilføre noe annerledes for å bryte opp veggflatene. Fold finnes i flere farger og du ser dem her...

 

Som du ser så er det mye fint å bruke av lamper som er multifunksjonelle og praktiske samtidig. Lamper er jo en viktig del av interiøret, og det er jo rett og slett gøy når man kan bruke lampene som hyller og ladere og til oppbevaring av bøker og magasiner. Her er det bare fantasien som setter grenser.