Nordlux lanserer sin fineste kolleksjon noen sinne

28. mar 2023

Nordlux presenterer nå sin nye kolleksjon fra Design For The People (DFTP), og vi simpelthen elsker den!

 

Nordlux Align bordlampe

 

DFTP har sitt eget DNA - et unikt sett med karakteristikker som definerer kjernen i merkevaren, og som er forankret i de overordnede konseptene, materialene de jobber med, detaljene, fargene de velger og de ferdige designene de presenterer for deg. DFTP definerer sitt DNA som:

Dansk Design
Bak alt designet finnes et team danske designere som hele tiden jobber for å skape en estetisk synergi mellom materialer, form og funksjon.

Moderne
For å skape det perfekte, moderne design må man evne å se både bakover og fremover i tid, og bruke det som er godt og varig.

Laget for å vare
Dette er hvordan DFTP ser på sine design - tidløse stykker laget for vare i mange år.

 

Angle vegglampe

 

La oss presentere deler av den nyeste kolleksjonen for deg 🌟

Align

Align er en serie moderne og elegante bordlamper. Den indre skjermen på lampen er statisk, mens den ytre skjermen lett kan beveges så du kan styre lyset etter behov. Lampen har en matt overflate med detaljer i messing.
Align bordlampe kommer i mange farger.

Nordlux Align bordlampe

 

 

Shapes

Shapes er en serie lamper inspirert av elegante, organisk formede smykker. Den opale munnblåste glasskjermen er laget i en unik, asymmetrisk form som spiller vakkert sammen med den blanke messingbasen. Lampen gir et mykt og diffust lys samtidig som den er dekorativ og vakker å se på. Shapes kommer som bordlampe, gulvlampe og takpendel.

Nordlux Shapes bordlampe

 

 

Mobile

Mobile er en klassisk taklampe i et slankt og elegant design. Lampen har et moderne og lett utseende som er perfekt over spisebordet. Lys reflekteres fra den nederste skjermen til den øvre skjermen, og gir et vakkert og diffust gjenskinn - Fritt lys. Mobile kommer i sort og hvitt.

Nordlux Mobile taklampe

Stay

Lampeserien Stay er designet av danske Maria Berntsen og er funksjonell og vakker belysning i ett og samme design. Stay har flere lekre egenskaper, der lampens fleksible dreiemekanisme gir mulighet for et retningsbestemt lys som skaper optimale lysforhold. Videre er bryteren plassert diskret bak lampehodet, noe som gjør det enkelt og greit å slå lyset av og på. Stay forener dermed stor fleksibilitet og et elegant utseende på en svært overbevisende måte.
Stay kommer som gulvlampe, taklampe, bordlampe, vegglampe, lang vegglampe og lang bordlampe.

Nordlux Stay gulvlampe

 

 

Angle

Angle er eksklusiv belysning med et industrielt uttrykk, designet av danske Maria Berntsen. Det spesielle med denne lampen er muligheten for å bestemme retningen på lyset via den monterte magneten på ledningen. Lampen tar seg godt ut i klynger av flere, som vinkles forskjellig. Det gir et lekkert uttrykk og tilfører litt ekstra stemning til ethvert rom. Angle kommer som takpendel og vegglampe.

Nordlux Angle vegglampe

 

 

Darci

Darci er en kul og industriell lampe som passer perfekt der du trenger et stilig og funksjonelt lys. Det buede lampehodet justeres enkelt, enten du trenger lyset til lesing, arbeid eller bare til å sette en fin atmosfære i rommet. Det er brukt materialer av høy kvalitet, og med sin satengmyke og matte overflate utstråler lampen et moderne og strømlinjeformet utseende. Darci er en funksjonell og estetisk detalj til hjemmet ditt. Darci kommer som vegglampe, bordlampe og gulvlampe.

Nordlux Darci bordlampe

 

Hele kolleksjonen til DFTP finner du her