Northern Lighting - Nordiske i ånden, Globale i stilen

13. apr 2023

Northern designer produkter som er nordiske i ånden, men globale i stilen. Northern´s design gir energi og inspirasjon.

 

Over Me

Over Me fra Northern består av en glatt metallramme og en glødende glasskive, og Over Me’s avrundede skjerm avgir et diffust lys fra alle sine sider. Takket være det minimalistiske utseendet og evnen til å passe til en rekke overflater, er Over Me et naturlig supplement til moderne interiør. Over Me kan brukes både som taklampe og som vegglampe, og passer inn nesten over alt. Lampen er godkjent for baderom og kan også fint henges i en trappeoppgang eller i et kontorlandskap.

Northern Lighting Over Me

 

Oslo Wood

Oslo Wood Gulvlampe eller Oslo Lampen, ble designet av Ove Rogne i 2006, den finnes i flere utførelser og har raskt blitt en bestselger. Det er skogen og trærne rundt Oslo som var inspirasjonen for lampen. Trådene i skjermen og lyset som skinner mellom dem, minner om lyset fra byen som skimtes mellom trærne. Lampen kommer i mange fargekombinasjoner.

 

Northern Lighting Oslo Lampe

 

Acorn

Acorn ble designet av Atle Tveit i 2012, og i 2018 kom den også i sort. Lampens strømlinjede form er inspirert av en eikenøtt; når den modne nøtten faller ut av skallet blir den tomme toppen igjen. Den store, åpne formen på lampen gjør dette til en velegnet takpendel til spisestue eller kjøkkenbord.

 

Northern Lighting Acorn Black

 

Birdy

Birdy vegglampe med kort arm ble designet av Birger Dahl i 1952. Lampen er like moderne og funksjonell i dag tross sin høye alder. Denne vegglampen er meget funksjonell da hodet er bevegelig slik at man kan styre lyset dit man vil.

 

Northern Ligthing Birdy

 

Hele kolleksjonen til Northern finner du her 🖤