Nyheter fra Northern Lighting!

11. apr 2023

Northern Lighting kommer med nyheter, til stor glede for oss lampeelskere. Northern Lighting er jo et fyrtårn for norsk design.

Den nye Tradition Pendant fra den norske designduoen Morten & Jonas, er en moderne versjon av et hevdet håndverk. Denne distinkte og dekorative designen med sin finstrikkede nyanse vil skape en vakker atmosfære, komplementere innredningen din og forbedre opplevelsen av hjemmet. Skjermen er laget av off-white polyesterrør og strekkes forsiktig over den hvite metallrammen før den festes øverst og nederst. Tilgjengelig i tre former, "Small", "Tall" og "Large Oval", er strømkabelen også skjult i en ren silkeledning. Heng den tradisjonelle pendellampen enkeltvis over en seng, spisebord eller sofa for å gi et rom en koselig følelse eller klynge dem sammen for maksimal effekt selv når den er slått av.

 

 

Northern Lighting kommer også med en ny farge på gulvlampen Me.  En myk og strømlinjeformet leselampe med bevegelig arm i silicon gjør den meget funksjonell og er samtidig delikat å se på.