Pholc introduserer Turner 65 Pendant

28. mar 2023

Turner 65 Pendant er en dynamisk taklampe sammensatt av dempet minimalisme i kombinasjon med fantastisk presisjon. Taklampen er designet av Broberg & Ridderstråle. Turner takpendel er inspirert av estetikken i astronomi og geometri: en balansegang mellom skjørhet og styrke, lys og skygge.

 

Turner_The_Apartment from pholc.se on Vimeo.

 

En elegant kule er skåret i en serie baner som skaper et stadig skiftende utseende. Dens retningsbestemte design er resultatet av nyskapende eksperimentering med det polymersprøytede kokongmaterialet og trådkonstruksjonen.

 

Pholc taklampe

 

Turner er laget i Italia av to spesielt dedikerte produsenter, og er formet helt for hånd. Et delikat, fibrøst kokongmateriale sprøytes gjentatte ganger med polymer for å styrke strukturen i mange års kontinuerlig bruk, samtidig som den beholder en behagelig kvalitet på skjørhet og letthet i likhet med rispapir.

 

Pholc takpendel

 

Turner kan henges alene over et kaffe- eller spisebord, en seng eller i et høyt trapperom, eller til og med gruppert som en gruppeinstallasjon i et omfangsrikt miljø.

 

Pholc Turner PendantPholc Turner Pendant

 

"Den skulpturelle kvaliteten og materialets unike karakter gjør Turner like gledelig for øyet når den slås av." - Johan Ridderstråle

Se alle lampene fra Pholc her.