Stjel stilen til Lene S. Pedersen ūü§é

27. mar 2023

Hjemmet til Lene S. Pedersen er virkelig en inspirasjonskilde. Akkurat nå har vi tilbud på flere av de flotte lampene Lene har belyst hjemmet sitt med. Kanskje du finner noe du liker?
Alle foto: Lene S. Pedersen

 

Flos Viscontea

 

Viscontea er en skulpturell, myk og vakker lampe som gir et diffust og behagelig lys. Lampen er designet av Achielle og Pier Giacomo Gastiglioni for Flos i 1960. Viscontea er en designklassiker, og med sitt rene uttrykk er dette en lampe som henger flott i et rom med h√łyt tak, i en stue eller over et spisebord. Viscontea er en vakker lampe til soverom og vil skape en myk og avslappet atmosf√¶re. Som her p√• soverommet til Lene.

Viscontea pendel:

 

2097 lysekrone

 

2097 Lysekrone av Gino Sarfatti for Flos er en klassiker. Her får man godt med lys, og lampen kan også dimmes for å få et dempet stemningslys. Lampen ble designet i 1958 og har blitt en klassiker. Leveres med lyskilder, men det er mulig å bytte til LED.

2097 Gino Sarfatti Lysekrone:

 

Flos Snoopy

 

Snoopy bordlampe fra Flos ble designet av de legandariske designerne Achille og Pier Giacomo Castiglioni i 1967. Snoopy Bordlampe er laget av blank metall og marmor. Lampen er navngitt etter tegneseriehunden Snoopy, som Castiglioni var så glad i. Lampen gir et mykt og vakkert lys, og har integrert Touch-dimmer på lampefoten.

Snoopy bordlampe:

 

Flowerpot

 

Flowerpot VP3 lampen ble skapt i 1969 som et resultat av tidens Flower-Power generasjon i USA. Lampen ble snart √• finne p√• moderne restauranter og i offentlige rom, og etterhvert ogs√• i mange private hjem. En klassiker var f√łdt!

Lampen er like moderne i dag som for snart 50 år siden, og er fremdeles en klassiker blant lamper. Flowerpot finnes i flere farger, også som pendel. Lampen består av to halvkuler med lyskilden skjult i mellom, og man får derfor et indirekte og behagelig lys.

Flowerpot lamper

 

Arum gulvlampe

 

Arum Gulvlampe er en vakker lampe med et karakteristisk design som vil dekorere rommet ditt. Skjermen minner om et blad, og den er bevegelig så du kan styre lyset. Undersiden av skjermen er hvit så du får mest mulig utbytte av lyset. Lampefoten på lampen er av lys marmor.

Arum gulvlampe: