Trender 2023

11. apr 2023
Dette er noen av trendene vi kan forvente å se i 2023, men det er viktig å huske at trender kommer og går, og det viktigste er å velge et interiørdesign som passer til din personlige smak og livsstil.
Naturinspirerte materialer og farger: Naturlige materialer som tre, stein og bomull vil fortsette å være populære, sammen med farger som grønt, brunt og beige som minner om naturen.

Berit watt & veke

Teksturer: Teksturer vil spille en større rolle i interiørdesign i 2023, fra myke og fluffy tepper til grove og rustikke vegger.

Vintage og antikke elementer: Interesse for antikviteter og vintage elementer vil fortsette å vokse, og du vil se flere designere som blander gamle og nye elementer for å skape en unik stil.

Mørke og dype farger: Mørke og dype farger som burgunder, marineblå, grønn og rosa vil være populære i 2023, spesielt for større elementer som lamper, sofaer og vegger.

Kizu red

Minimalistisk design: Minimalistisk design vil fortsatt være en trend i 2023, med rene linjer, enkelhet og funksjonalitet som sentrale elementer.

Møbler med multifunksjonelle formål: På grunn av økende bevissthet om plassmangel i mindre boliger, vil multifunksjonelle møbler som kan brukes til flere formål, være populære.

 

Blå er en farge som ofte dukker opp i interiørtrender, og det er flere forskjellige blåtoner som er populære akkurat nå  💙

En trendfarge som har blitt nevnt mye i år er "denim blue", som er en dyp blåfarge som ligner på den man finner på en denim jeans. Denne fargen kan brukes som en nøytral farge som fungerer godt med andre farger som beige og hvit, eller den kan brukes som en sterk aksentfarge i et rom for å gi det litt mer dybde og karakter.

En annen populær blåfarge i år er "ocean blue", som er en dyp, mettet blåfarge som kan gi et rom en følelse av ro og fred. Denne fargen fungerer spesielt godt i rom som soverom eller bad, der man ønsker å skape en avslappende atmosfære.

flowerpot ocean blue

En annen trend som kan være interessant for noen er pastellblå, som er en mykere og mer dempet nyanse av blå. Pastellblå kan gi et rom en følelse av letthet og luftighet, og fungerer spesielt godt i kombinasjon med andre pastellfarger som rosa og grønt.

Mush bordlamper