Bli med på hytta til Johannes Klæbo

5. apr 2023

Johannes Klæbo imponerte en hel verden med 3 gull i Vinter-OL i Pyeongchang i 2018 og ble med det tidenes yngste mannlige OL-vinner i langrenn. Han har fem OL-gull og ni VM-gull og har vunnet verdenscupen i langrenn sammenlagt fire ganger. Fritiden tilbringer langrennsløperen ofte på hytta på Skeikampen, som har den lekreste belysning fra Hadeland Glassverk.

Johannes Klæbos hytte på Skeikampen er noe helt for seg selv. Her kan OL-vinneren trekke seg tilbake fra kjas og mas og bare nyte fjellet, naturen og stillheten. 

"Klæbohytta" har en åpen stue/kjøkkenløsning og spisestuebordet er hyttas hjerte. Han har valgt å montere en iøyenfallende lampe, som nærmest er et kunstverk i seg selv, over bordet. Lampen er en vakker sammensetning av krystallkuler fra Hadeland glassverk, i ulike farger, størrelser og slip, og opphenget er en fritthengende baldakin i eik. 

Hytta til Johannes Klæbo

Johannes ønsket seg et godt arbeidslys over kjøkkenbenken.  Samtidig ønsket han en lampe som så stilig ut og harmonerte med øvrig belysningsvalg i hytta. Valget falt på 2 stk røykgrå kupler i arkivmodell 4014 (str 300 mm), med oppheng i sort. Denne lampen finnes i flere ulike størrelser og mange fargevarianter, så valgmulighetene er mange!

Arkivlampe 4014 Hadeland glassverk Klæbo

Se vårt utvalg av belysning fra Hadeland glassverk her.