Vilkår

SERVICEVILKÅR

-----

OVERSIKT

Denne nettsiden drives av Lightup.no. Gjennom hele nettstedet refererer uttrykkene "vi", "oss" og "vår" til Lightup.no. Lightup.no tilbyr denne nettsiden, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, inngår du i vår "Service" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for bruk", "Vilkår"), inkludert de tilleggsbetingelsene og retningslinjene referert her og / eller tilgjengelig ved en link. Disse vilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse brukervilkårene nøye før du åpner eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen deler av nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse vilkårene betraktes som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettsiden etter utskriften av eventuelle endringer utgjør aksept av disse endringene.

Vår butikk ligger på plattformen Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg.

SEKSJON 1 - ONLINE BUTTIKSVILKÅR

Ved å godta disse vilkårene for bruk, bekrefter du at du er minst 18 år og du har gitt oss ditt samtykke til å benytte din informasjon for å kunne levere våre tjenester.
Du må ikke bruke våre produkter for ulovlig eller uautorisert formål, og heller ikke bruke våre tjenester som strider imot Norske lover og regler. (inkludert, men ikke begrenset til, lov om opphavsrett).
Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen ødeleggende kode.
Brudd eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar avslutning av tjenestene dine.

SEKSJON 2 - ALMINDELIGE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte tjenesten til enhver av hvilken som helst grunn når som helst.
Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon), kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å tilpasse seg og tilpasse seg tekniske krav til tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring over nettverk.
Du samtykker i å ikke reprodusere, kopiere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte deler av Tjenesten, bruk av Tjenesten eller tilgang til Tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres til, uten skriftlig skriftlig tillatelse fra oss. .
Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert for enkelhets skyld, og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

SEKSJON 3 - NØYAKTIGHET, KLASSIFIKASJON OG TIDLIG INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige dersom informasjon som er tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller gjeldende. Materiellet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og bør ikke stole på eller brukes som det eneste grunnlaget for å ta avgjørelser uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer riktige kilder til informasjon. Enhver benyttelse av materialet benyttet fra denne siden er på egen risiko!
Dette nettstedet kan inneholde visse historiske opplysninger. Historisk informasjon, nødvendigvis, er ikke aktuell og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet til enhver tid, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på vår side. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

SEKSJON 4 - ENDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER

Prisene for våre produkter kan endres uten varsel.
Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avbryte Tjenesten (eller deler eller innhold derav) uten varsel når som helst.
Vi skal ikke være ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for eventuelle endringer, prisendringer, suspensjon eller opphør av Tjenesten.SEKSJON 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelig utelukkende online via nettsiden. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og er gjenstand for retur eller utveksling i henhold til vår returpolicy.
Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig farger og bilder av våre produkter som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at datamaskinens skjermvisning av hvilken som helst farge vil være nøyaktig.
Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan begrense / stoppe salget / ordren av et produkt når som helst. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengder av produkter eller tjenester som vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud for noe produkt eller tjeneste som er gjort på dette nettstedet, er ugyldig der det er forbudt.
Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som er kjøpt eller innhentet av deg, oppfyller dine forventninger, eller at eventuelle feil i Tjenesten blir korrigert.
Vi tar forbehold om feilprising av produkter og forbeholder retten til å kansellere en ordre dersom produktet er priset vesentlig feil.


SEKSJON 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURA OG REGNSKAPSINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver bestilling du plasserer hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller avbryte antall produkter kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller fraktadresse. I tilfelle vi endrer eller avbestiller en bestilling, forsøker vi å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret som ble oppgitt når bestillingen ble foretatt. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter vår vurdering ser ut til å være plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å gi nåværende, fullstendig og nøyaktig innkjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som er gjort i butikken vår. Du godtar at du raskt oppdaterer kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen din og kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg etter behov.

For mer detaljer, vennligst se vår returpolicy.

Seksjon 7 - Valgfrie verktøy

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi ikke overvåker eller har noen kontroll eller innspill.
Du anerkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som det er" og "som tilgjengelig" uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten påtegning. Vi skal ikke ha noe ansvar uansett som skyldes eller relaterer til bruken av valgfrie tredjepartsverktøy.
Eventuell bruk av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet, foregår helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjent vilkårene for hvilke verktøy som leveres av den relevante tredjepartsleverandøren.
Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og / eller funksjoner via nettstedet (inkludert utgivelsen av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene for bruk.

SEKSJON 8 - TREDJEPART LINKER

Visse innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige via vår Service, kan inneholde materiale fra tredjeparter.
Tredjepartslinker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og har ingen ansvar for tredjeparts materiale eller nettsteder, eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.
Vi er ikke ansvarlige for skade eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst se nøye på tredjeparts retningslinjer og rutiner, og sørg for at du forstår dem før du inngår noen transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter skal rettes til tredjepart.

SEKSJON 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEMELDINGER OG ANDRE INNLEGG

Hvis du på forespørsel sender visse bestemte innleveringer (for eksempel konkurranseoppføringer) eller uten forespørsel fra oss, sender kreative ideer, forslag, planer eller annet materiale, enten online, via e-post, post, eller på annen måte (offentlige, "kommentarer"), godtar du at vi til enhver tid, uten begrensning, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke eventuelle kommentarer du sender til oss på ethvert medium. Vi er og skal ikke forplikte oss (1) for å opprettholde eventuelle kommentarer konfidensielt; (2) å betale erstatning for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpliktelse til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi bestemmer etter eget skjønn, være ulovlige, støtende, truende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte være anstrengende eller krenker partens immaterielle rettigheter eller disse vilkårene .
Du samtykker i at dine kommentarer ikke vil kreve noen tredjeparts rett, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlig eller proprietær rettighet. Du er dessuten enig i at dine kommentarer ikke vil inneholde injurisk eller ellers ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av Tjenesten eller relatert nettsted. Du må ikke bruke en falsk e-postadresse, late som å være noen annen enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter om opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er ansvarlig for eventuelle kommentarer du gjør og deres nøyaktighet. Vi påtar oss intet ansvar for eventuelle kommentarer fra deg eller noen tredjepart.

SEKSJON 10 - PERSONLIG INFORMASJON

Din innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy. For å se vår personvernpolicy.

AVSNITT 11 - FEIL, UNØYAKTIG OG UTELATELSER

Av og til kan det være informasjon på vår side eller i Tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan forholde seg til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, fraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og for å endre eller oppdatere informasjon eller avbestille bestillinger hvis noen opplysninger i Tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktige når som helst uten forutgående varsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din) .
Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i Tjenesten eller på en relatert nettside, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, med unntak av lovens krav. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato brukt i Tjenesten eller på en relatert nettside, bør tas for å indikere at all informasjon i Tjenesten eller på en relatert nettside er blitt endret eller oppdatert.

SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som angitt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for ethvert ulovlig formål; (b) å be andre om å utføre eller delta i eventuelle ulovlige handlinger (c) å krenke internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige bestemmelser, regler, lover eller lokale forordninger; (d) å krenke eller sverte våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter (e) å sjikanere, misbruke, fornærme, skade, fornærme, diskutere, skremme eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell orientering, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning (f) å sende falsk eller villedende informasjon (g) å laste opp eller overføre virus eller annen form for ondsinnet kode som vil eller kan bli brukt på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore personopplysninger fra andre (i) til spam, phish eller skrape; (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål eller (k) å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å si opp bruken av Tjenesten eller andre relaterte nettsider for å krenke noen av de forbudte brukerne.


AVSNITT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke, representerer eller lover ikke at bruken av tjenesten vår forblir uavbrutt, sikker eller feilfri.
Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten, vil være nøyaktige eller pålitelige.
Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten for ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst uten varsel.
Du er helt enig i at din bruk av, eller manglende evne til å bruke tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produktene og tjenestene som leveres til deg gjennom tjenesten er (med unntak av det som uttrykkelig er oppgitt av oss) gitt "som det er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen form for representasjon, garantier eller vilkår av noe slag, enten uttrykke eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller vilkår for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-overtredelse.
Lightup.no, våre styremedlemmer, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere skal ikke holdes ansvarlig for skade, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle , eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning tapte fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, uansett om de er basert på kontrakt, eller annet fra din bruk av noen av tjenestene eller produkter som er anskaffet ved bruk av tjenesten eller for andre krav som på en eller annen måte er relatert til bruken av tjenesten eller noe produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i noe innhold, eller ethvert tap eller skade av noe slag som oppstår som følge av bruken av tjenesten eller innholdet (eller produktet) som er lagt inn, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om det er anbefalt av deres mulighet. Fordi enkelte stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar begrenses til det maksimale omfanget loven tillater.

SEKSJON 14 - ERSTATNING

Du godtar herved å erstatte, beskytte og utelate Lightup.no og våre eiere, datterselskap, agenter, samarbeidspartnere, partnere, direktører, leverandører, underleverandører, produsenter, serviceselskap, lærlinger og ansatte fra alle former av krav, etterspørsel eller andre former for rettsgang. Dette inkluderer advokatutgifter eller andre kostnader fra hvilken som helst 3.part - som en direkte eller medvirkende ettervirkning knyttet til dine overtramp eller brudd på de til enhver tid gjeldende «Terms of Service» eller dets tilknyttede dokumenter som det refereres til. Gjelder også ved lovbrudd eller brudd på en 3.parts rettigheter.

SEKSJON 15 - SIKKERHET

I tilfelle noen bestemmelser i disse vilkårene er fastslått å være ulovlig, ugyldig eller uhåndterlig, skal bestemmelsen likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den ikke håndhevbare delen skal anses å være adskilt fra disse vilkårene Tjeneste, slik bestemmelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av andre gjenstående bestemmelser.

SEKSJON 16 - OPPSIGELSE

Forpliktelsene til partene påløper t.o.m en oppsigelse eller varsel om opphør av denne avtalen er mottatt.
Disse Servicevilkårene er effektive med mindre de er opphørt av enten deg eller oss. Du kan når som helst si opp disse vilkårene for bruk ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.
Hvis du etter vår vurdering ikke følger våre retningslinjer eller at vi mistenker dette, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle beløp som skal betales til og med dato for oppsigelse; og / eller tilsvarende kan nekte deg tilgang til våre tjenester (eller deler av dem).SEKSJON 17 - LOVGIVNING

Disse Servicevilkårene og eventuelle særskilte avtaler der vi gir deg Tjenester, skal være underlagt og tolket i samsvar med lovene i Kjøpmannsbrotet 8 Kleppe NO 4352.


Seksjon 18 - Endringer i tjenestevilkårene

Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden.
Vi forbeholder oss retten, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke vår nettside for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til vår nettside eller Tjenesten etter at eventuelle endringer i disse vilkårene er lagt ut, innebærer godkjenning av disse endringene.

DEL 19 - KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål om vilkårene for bruk skal sendes til oss på post@lightup.no.