FLOS - Italienske designlamper hos Lightup!

31. mar 2023

Flos har et stort utvalg av elegante og tidløse designlamper i høy kvalitet. En lampe fra Flos er et stykke design du kan glede deg over for evig og som øker i verdi over tid. Flos produserer et bredt spekter av bordlamper, vegglamper, gulvlamper, taklamper og utebelysning til private hjem, restauranter, hoteller og bedrifter.

De har vunnet et utall av priser og internasjonale anerkjennelser for sitt design. Flos har tiltrukket seg samarbeid med talentfulle designere som Philippe Starck, Achille og Pier Giacomo Castiglioni, Gino Sarfatti , Jasper Morrison, Marcel Wanders og Patricia Urquiola m.flere.

Her er noen av lampene fra den italienske lampeprodusenten.

2097 Sarfatti Lysekrone

Lysekronen 2097 fra Flos er en uslåelig klassiker. Vakkert design og modernistisk eleganse møter glimrende funksjonalitet i denne ikoniske lysekronen. 2097 lysekrone kommer med 18, 30 og 50 armer, og i sølv, messing eller matt sort. 

Glo-ball serien

Glo-Ball er en serie med stilfulle lamper av håndblåst glass. Den enkle, men stilfulle Glo Ball-serien ble designet av Jasper Morrison i 1998. Lampene gjør ikke så mye ut av seg, men blir dekorative lyskilder i ditt hjem. Taklampene i opalglass er kjent og elsket for det diffuse lyset de sender ut i rommet. Den runde glasskjermen er populær i den moderne innredning – ikke bare på grunn av det minimalistiske uttrykket, men også på grunn av økt fokus på riktig belysning i hjemmet. Uansett hvilken glo-ball lampe du velger til hjemmet ditt, får du en lampe som sender lyset 360 grader rundt i rommet.

IC Lights

 IC Lights er en serie lamper som utfordrer balansesansen vår. Lampene er elegant utformet, gir godt med generelt lys, samtidig som de blir et smykke i rommet.  Det munnblåste glasset mykner lyset selv om det skulle stå på full styrke, og de er også fine å dimme for stemningslys. Finnes som taklampe, vegglampe, gulvlampe og bordlampe. Finnes også i flere størrelser og farger. Designet av Michael Anastassiades i 2014.

 

Snoopy

Snoopy bordlampe ble designet av de legendariske designerne Achille og Pier Giacomo Castiglioni i 1967, navngitt etter tegneserie hunden Snoopy, som Castiglioni var så glad i. Snoopy er en ikonisk lampe som tar oppmerksomhet i rommet. Den tilbakelente lampen er full av selvtillit, og står støtt med en base i marmor. Snoopy gir et eksklusivt uttrykk i hjemmet. Lampen gir et mykt og vakkert lys, og har integrert Touch-dimmer på lampefoten.

Taccia

Taccia Bordlampen ble designet av Achille og Pier Giacomo Castiglioni i 1958. De ville da designe en lampe med indirekte og reflektert lys.  Lampeskjermen er laget av blåst glass, og har et lokk i polert aluminium med en matt finish på innsiden og en glatt overflate på utsiden. Lokket har en konveks-konkave som reflektere lys i en stor bue og gir rommet et mykt og behagelig lys. Dimmebryter på ledningen. Flott å plassere på ett bord i et hjørne eller ved siden av en sitteplass. Ett lampe ikon!

Parentesi

Parentesi lampen fra Flos er et prisbelønnet design. Lampen er designet av Achielle Castiglioni og Pio Manzu i  1971 . Lampen består av en stålvaier som festes til taket og holdes stødig av en vekt på gulvet. Midt på vaieren er det plassert en lampe. Lampen er justerbar og kan dreies rundt. Den kan stilles opp eller ned. Her kan du stille lyset nøyaktig etter behov. Lampen er perfekt i et hjørne eller ved siden av sengen. Her er det bare fantasien som setter stopp. 

Arco

Arco gulvlampen ble designet av Achille og Pier Castiglioni i 1962. Et designikon uten like, med nydelig marmorfot der alle detaljene er nøye uttenkt. Det er hele to meter mellom foten og lampen, slik at man ikke opptar plassen rundt bordet man skal sette seg ved. Marmorfoten har avrundede kanter, slik at man ikke skal kunne skade seg samt det lille hullet som er der for å kunne løfte den lettere.

Vi er glade for å kunne tilby våre kunder, lampene fra FLOS, den Italienske lampeprodusenten hos Lightup.