Gulvlamper gir fleksibel belysning

25. mai 2023

Gulvlamper kan enkelt tilpasses etter behov, enten du trenger et sterkt lys til lesing eller en myk og stemningsfull atmosfære. Det er et fint tillegg til ethvert rom, da de tilbyr en allsidig belysning. Hos Lightup finner du gulvlamper i et bredt spekter av stiler og design, fra moderne og minimalistisk til klassisk og elegant og i alle prisklasser. 

Dial gulvlampe

Dial gulvlampe

En gulvlampe plasseres ved siden av en sofa eller lesestol. De er også fine ved siden av sengen eller ved siden av kontorpulten. Med sin høyde og vertikale design tar gulvlamper minimalt med gulvplass, noe som gjør dem ideelle for rom med begrenset plass. 

Birdygulvlampe.jpg

Birdy gulvlampe

Gulvlamper er en smart løsning for lesing og arbeid, da de ofte er utstyrt med justerbare hoder eller armer som kan rettes mot den ønskede plasseringen. Dette gir direkte og fokusert lys som er ideelt for lesing, skriving eller andre oppgaver som krever god belysning.

Flexigulvlampe.jpg

Flexi K2 Gulvlampe med to lys er et fint alternativ om du vil spre lyset i flere retninger, eller dele lyset mellom to stoler. Begge lysene har individuelle push-dimmere på lampehodet. Armene er fleksible og kan bøyes i alle retninger.

ArildgulvlampeNordlux

En gulvlampe kan også brukes til å skape en koselig og stemningsskapende belysning i rommet. Ved å velge en lampe med glasskuppler, dempefunksjon eller ulike lysstyrkenivåer, kan du enkelt justere lyset etter stemningen du ønsker å skape, enten det er en rolig kveld hjemme eller en sosial sammenkomst. Dersom lampen ikke har dimmefunksjon kan du feks bruke smartpærer.

Panthellagulvlampelouispoulsen.jpg

Panthella gulvlampe fra Louis Poulsen

En vakker gulvlampe kan være et fokuspunkt i ethvert rom og tilføre en ekstra estetisk dimensjon til innredningen. Enten du velger en elegant lampe med et kunstnerisk design eller en moderne og slank lampe med rene linjer, kan den bidra til å skape et stilfullt preg på rommet. 

Oslowoodgulvlampe.jpg

Oslo gulvlampen er en bestselger hos oss. Selve skjermen er bevegelig, slik at en kan styre lyset. Her får du en uplight-effekt, noe som er fint der det er høyt under taket eller en ønsker en dus, indirekte belysning. Lampen er også dimbar. Oslo lampen er lett å plassere i et rom, den står vel så fint ved siden av en sofa som alene i et hjørne.

Mange gulvlamper er utstyrt med fleksible armer, justerbare hoder eller roterende baser, slik at du kan tilpasse belysningen etter behov og rette lyset mot ønsket område. Dette gjør gulvlamper svært anvendelige og funksjonelle for ulike aktiviteter og behov.

Njp gulvlampe fra Louis Poulsen

Uansett om du trenger ekstra leselys, stemningsfull belysning eller ønsker å legge til et estetisk element i rommet, kan en gulvlampe være den perfekte løsningen. Vi har gulvlamper fra kjente varemerker som Louis Poulsen, Flos, &tradition, Nordlux, DFTP, Northern, Belid og Ms-belysning for å nevne noen..

Se alle våre gulvlamper her! 🔆