Lamper med USB!

31. mar 2023

Multifunksjonelle lamper er i vinden som aldri før. Spesielt liker vi de som vi kan lade telefonen vår på! Hvor irriterende er ikke det, alle laderne som ligger rundt i huset, som en kanskje bruker masse tid på å finne fordi barna skulle lade telefonen sin, og så etterpå "ble den bare borte..."

Sånn er det i allefall hjemme hos meg. Enten ligger det ladere alle steder i et virvar, eller så finner vi ikke en eneste en når vi så absolutt trenger det !

 

Kubik, nattbord, hylle, lampe og USB i ett.

Derfor er det jo bare helt genialt å ha en fast ladestasjon som har en fast plass, enten det er på veggen, på et bord eller i en hylle. En lampe med USB er jo løsningen for alle vi som aldri finner laderen når vi trenger den. Den kan jo brukes overalt. I gangen der alle passerer i løpet av dagen. I stuen der en gjerne sitter med telefonen om kvelden, eller som nattbord der en har lite med plass og trenger et lite nattbord for boka, og telefonen. Nå kan du jo få en lampe som oppfyller alle ønsker!

 

Roomi vegglampe

En lampe som passer fint på soverommet eller gangen, er Roomi vegglampe som både er en hylle med USB, og den har oppbevaring for magasiner. Her kan alt ligge klart til neste morgen når en må stå opp tildlig og har dårlig tid. Fin å bruke på et gjesterom også den!

 

 

 

Bordlamper med USB kan en plassere overalt. På en skjenk, på et sidebord, på nattbordet ved sengen eller på en benk. Bordlamper gir både lys og stemning til rommet, og nå kan de også lade telefonene våre.

 

Vi har mange lamper med USB i nettbutikken vår, og du kan se dem her...