New Works - Et belysningsunivers med skulpturell og vakker beysning

New Works

Belysning har en helt spesiell plass i universet deres. De elsker lys for dets evne til å skape en atmosfære og forvandle rom. I samarbeid med en rekke dyktige, internasjonale designere presenterer de et bredt utvalg av pendler, taklamper, vegglamper, gulvlamper og bordlamper.  
De fleste av lampene utfolder seg i serier, hvor ulike størrelser og varianter lar deg velge det designet som passer din innredning. Samtidig kan de ulike modellene i samme serie brukes sammen for å skape en rolig og sammenhengende følelse i hele hjemmet ditt.
Kizulamp.jpg
Kizu-lampen er designet av den norske designeren Lars Tornøe for New Works. Den står som en skulptur i rommet og er blant en av de mest kjente lampene fra New Works.

Skulpturelle lamper for hjemmet

Riktig belysning kan være et vendepunkt for innredningen din, så vel som ditt velvære. Det kan øke konsentrasjonen, få deg til å føle deg mer avslappet og tillate deg å se omgivelsene dine i et nytt lys. Med den rette lampen kan et kjedelig og mørkt hjørne raskt forvandles til ditt nye favorittsted. Men en lampe er mer enn en lyskilde. For New Works er lamper en form for smykker for rom. De skal fenge og vekke nysgjerrighet med en særegen estetisk appell. Dermed er lampene i deres kolleksjon preget av sine skulpturelle kvaliteter og fokuserer på sanselige former og taktile materialer.
Material lamp New works

Belysning med fokus på materialer

Marmor, granitt, røkt eik, glass og tekstil er noen av materialene i belysningskolleksjonen til New Works. De bruker både klassiske, tidløse materialer til lampene sine og utforsker nye materialer og måter å bruke dem på. Dette gjelder for eksempel funksjonsmaterialet Tyvek som brukes til den moderne, skylignende Tense Pendant. Tyvek er et sterkt, lett og 100 % resirkulerbart materiale som ofte brukes til isolasjon og helseutstyr. Tidløst melkehvitt opalglass dukker opp i belysningskolleksjonen deres, kjent og elsket for sitt klassiske utseende og behagelige lys. Akkurat som ulike typer marmor og tre tar form i mange av deres bordlamper.
Tense taklamper
Tense er som en sky som har fløyet inn i hjemmet ☁️☁️ 
Den populære Tense Pendellampen er tilgjengelig med en diameter på Ø70, Ø90 og Ø120 cm. Heng den alene eller sammen med andre størrelser. Tense-pendelene består av en skjerm laget av materialet Tyvek, som er både slitesterkt og mykt – samtidig som den er 100 % resirkulerbar. Fleksibiliteten til denne papirlignende diffusoren gjør at den slanke rammen fremhever de skylignende egenskapene til lampen. Tense kommer også som bordlampe og vegglampe, se de her!
Tense bordlampe
Karl-johan lampeserie New works
Karl-Johan er en serie lampe bestående av taklamper, bordlamper, vegglamper og oppladbare bærbare bordlamper.  Se hele serien her! De kommer med både opalt og røykfarget glass. En veldig delikat serie lamper 😍
Lantern lampeserie New works
Lantern-serien, skapt av den norske duoen Anderssen & Voll. Med sin enkle, ikoniske form og brede utvalg av bordlamper, gulvlamper, taklamper og pendler i forskjellige størrelser, inviterer serien til et vell av bruksområder.
 
Lantern er en serie lamper i en elegant kombinasjon av ikonisk form og materialutforskning. Inspirert av den tradisjonelle kinesiske rispapirlampen, gjengir det frostede glasset en myk belysning, samtidig som den skaper en dristig og varig form. 
Margin lampeserie fra New Works
Margin-serien fra New Works er en populær lampeserie som består av taklamper, bordlamper og gulvlamper. Lampene har et minimalistisk og rent design og passer godt inn i mange ulike interiørstiler.
Oppladbare bordlamper fra New works

NYHET!

Karl-Johan Portable er en liten og lett transporterbar versjon av originaldesignet, hvor det myke formspråket, som kjennetegner lampen, er gjort spesielt slitesterkt. Dette gjør det mulig å ta lampen med ut i naturens elementer; på terrassen eller på stranden en varm sommernatt. Materiaet er slagfast og avviser regn, dugg, sand og jord slik at lampen kan følge deg både innendørs og utendørs – hvor som helst og når som helst.

 Ved å vri den øvre delen av lampen slås lyset enkelt på, mykt spredt gjennom den hvite lampeskjermen. Lysstyrken kan justeres til tre nivåer med en lett berøring under lampefoten. Se flere oppladbare lamper fra New Works her!

 

New works lamper

Se hele belysningsuniverset til New Works her.