OI SOI OI - MØTER VIETNAMESISK HÅNDVERK

3. mar 2023

Lampene fra Oi Soi Oi kombinerer det beste fra to verdener: klassisk og elegant design med et snev av østen. Kombinasjonen av det rene skandinaviske og det eksotiske og fargerike asiatiske gir et personlig og spennende uttrykk. 

oisoioi_silkelamper.jpg

 

HÅNDLAGEDE SILKELAMPER MED PERSONLIG PREG

Lampene fra Oi Soi Oi er laget i den fineste silke med bomullsbånd som gir et grafisk uttrykk. De produseres på små verksteder og fabrikker i Vietnam, og resultatet er et personlig og interessant uttrykk. Lampene passer like godt til både minimalistiske og dekorerte hjem, som stemningsskaper på hytta eller i sosiale soner på et kontor. Alle lampene fra Oi Soi Oi er håndlaget. 

oisoioi_silkelamper.jpg

Lampeskjermene fra Oi Soi Oi kommer i flere forskjellige farger: Offwhite, Grå, beige, Rosebrown. Cashmere fargen som vist over er en nyhet i 2023.

ALLSIDIGE LAMPER SOM GIR GODT LYS

Lampene fra Oi Soi Oi er perfekte lamper på soverom, i stuen over salongbord eller over spisebord. Er du heldig og ha stukkatur og rosett i taket er de aldeles vakre å ha hengende fra stukkaturen midt i rommet. De vil gi godt med lys til rommet på en behagelig måte. 

oisoioi_silkelamper_ufo.jpg

Oi Soi Oi betyr “goodness gracious me!” på vietnamesisk. Her henger Ufo-skjermen  fra Indochina-kolleksjonen vakkert hjemme hos Lene S. Pedersen.

 

oisoioi_silkelamper_umbrella.jpg

Umbrella taklampe  er laget av råsilke. Lampen er fin både i stuen, soverommet eller over et spisebord. Den kommer i flere farger.

oisoioi_silkelamper_ufo.jpg

 

Se alle lampene fra Oi soi oi hos Lightup her.