Belysning på hytta!

13. apr 2023

Når det gjelder belysning av hytte er det viktig at belysningen er tilpasset behovene dine og at den passer til hyttas stil og interiør. Når det gjelder belysning i forskjellige rom i en hytte, vil behovene variere avhengig av rommets funksjon og størrelse. Her er noen generelle tips for å lyse opp forskjellige rom:

Stue: Stuen er vanligvis det største og mest allsidige rommet i en hytte, så belysningen bør reflektere dette. En kombinasjon av taklamper, gulvlamper og bordlamper vil gi god belysning for forskjellige aktiviteter som å se på TV, lese eller spille spill. Dimmere er også en god ide for å skape forskjellige stemninger i rommet.

Hytta til Klæbo

Her bilde fra hytta til Johannes Klæbo. Over bordet lampe fra Hadeland Glassverk.

Se vårt utvalg av lamper her.

Kjøkken: Kjøkkenet trenger godt arbeidslys, spesielt på benkeplaten og over komfyren. Under skapbelysning kan også være nyttig for å gi ekstra lys til arbeidsområdene. Plasser også en lysarmatur over spisebordet for å skape en koselig atmosfære under måltider.Pop Nordlux

Se vårt utvalg av takpendler her.

Soverom: Soverommet bør ha belysning som kan justeres etter behov og stemning. Sengelamper eller leselamper ved siden av sengen kan gi god leselys, mens taklamper eller dimmere kan gi den rette atmosfæren for å slappe av og sove. Vi har et stort utvalg av takplafonder her. Taklamper i tekstil gir en ekstra lun og fin atmosfære på en hytte.

Bad: Badet bør ha god belysning over speilet for å sikre at du får god sikt mens du bruker det. Du kan også legge til en taklampe eller downlights for å gi ekstra belysning i hele rommet.

Gang: Gangen kan ha nytte av en god taklampe for å gi lys til hele rommet. Hvis det er nok plass, kan en bordlampe eller gulvlampe gi ekstra belysning og en koselig atmosfære.

Husk at det er viktig å tilpasse belysningen til dine spesifikke behov og preferanser, samt å velge belysning som passer til hyttas stil og interiør.

Se vår belysning fra Hadeland glassverk her.